Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πρόεδρος της Nintendo μιλάει για το μέλλον της εταιρείας

*
O Shuntaro Furukawa είναι και επίσημα ο έκτος πρόεδρος της Nintendo, διαδεδόμενος τον Tatsumi Kimishima. Ο Furukawa είναι γιός του εικογράφου Taku Furukawa, το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το Golf Story, μεγάλωσε παίζοντας Famicom και στο παρελθόν έχει υπηρετήσει τη Nintendo από διάφορες θέσεις, όπως Outside Director of The Pokémon Company, General Manager, Corporate Planning Department και τώρα Representative Director and President. Μετά από την 78η ετήσια συνάντηση των μετόχων της εταιρείας, ο Furukawa συζήτησε ορισμένα θέματα με άλλα στελέχη της διοίκησης, όπως τα πλάνα για το μέλλον της εταιρείας.

Πρώτα απ' όλα, αναφέθηκε στους στόχούς της εταιρείας για την αγορά του mobile gaming, λέγοντας ότι για να γίνουν τα παιχνίδια για smartphones, πυλώνας των εσόδων της εταιρείας, θα πρέπει να αποφέρουν τουλάχιστο 100 δισ. γιέν σε ετήσια βάση. Επιπλέον, σημείωσε πως το Nintendo Switch τα πάει πολύ καλά και ήδη διατίθεται σε 60 χώρες. Επόμενος στόχος είναι η πιο δυναμική επέκταση σε Ινδία και νοτιοανατολική Ασία. Όσο για το 3DS, είναι και αυτό μέσα στην καρδιά του Furukawa και σχετικά με κάποιον πιθανό διάδοχό του, η Nintendo εξετάζει διάφορες επιλογές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για την κυκλοφορία νέας κονσόλας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*